La presidenta del Parlament, Laura Borràs, entrevistada per "El matí de Catalunya Ràdio" des de Brussel·les

Borràs, sobre el Prat: "Sona a coartada del govern espanyol per acabar invertint a Barajas"

Per a Borràs, el govern espanyol "dona pistes de la consideració que donen al diàleg i a la resolució de conflictes amb Catalunya"

RedaccióActualitzat

La presidenta del Parlament de Catalunya, Laura Borràs, ha responsabilitzat el govern espanyol de la suspensió de l'ampliació de l'aeroport del Prat. Des de Brussel·les, on participa en les jornades de treball de Junts, Borràs ho atribueix a "una decisió unilateral" de La Moncloa.

Borràs recorda que l'argument sobre la falta de suport del govern davant el projecte d'ampliació que ara esgrimeix la ministra de Transports no va ser cap excusa a l'hora de canviar el nom de l'aeroport. Per aquest motiu, la presidenta del Parlament fa aquesta afirmació:

"Sona a coartada i a excusa per fer el que sí que volen fer, que és invertir a Barajas. Això és el que han fet sempre."

Les conseqüències que la suspensió de l'ampliació de l'aeroport pugui tenir sobre la taula de diàleg també ha estat present a l'entrevista de Laura Rosel a "El matí de Catalunya Ràdio". Per a Borràs, el govern espanyol "dona pistes de la consideració que donen al diàleg i a la resolució de conflictes amb Catalunya".

Diu la presidenta que "si aquesta és la seva idea de diàleg, és una idea molt eloqüent: arribar a acords que després incompleixes". Entén que l'actitud del president espanyol, Pedro Sánchez, és de "marejar la perdiu i de menysteniment cap al govern de la Generalitat" i avisa que "qui aposta per la taula de diàleg haurà de saber molt bé què vol, què n'espera i què pot confiar del govern espanyol".

Escolta l'entrevista sencera: 

ARXIVAT A:
Laura BorràsAeroport del PratAeroportsInfraestructures
Anar al contingut