Laura Borràs ha estat entrevistada aquest matí a TV3
Laura Borràs ha estat entrevistada aquest matí a TV3
La presidenta de Junts, a "Els matins"

Laura Borràs: "En aquests moments no és un govern de coalició sinó de col·lisió"

La presidenta de Junts, sense entrar explícitament en la campanya interna, deixa molt clara la seva posició i assegura que l'actual govern de la Generalitat és fraudulent

RedaccióActualitzat

La presidenta de Junts, Laura Borràs, evita, de moment, dir obertament què votarà a la consulta interna sobre si el partit ha de continuar al govern; una consulta, que --recordem-ho-- està convocada per dijous i divendres amb la pregunta "Vols que Junts continuï formant de l'actual govern?".

En una entrevista a "Els matins" de TV3, ha assegurat que, en tot cas, sí que ho comunicarà als afiliats de Junts. I, tot i no entrar explícitament en la campanya interna, ha deixat clara la seva valoració sobre l'actual executiu presidit per Pere Aragonès.

"Ja no és un govern de coalició, és un govern de col·lisió", ha assegurat, i ha afegit que han rebut de Presidència una "negativa constant, total i permanent" a la demanda de complir l'acord de govern.

És per això que --assegura-- "trenca qui no està disposat a complir un acord". Borràs retreu a ERC que "no complirà l'acord" i que "no ha fet cap gest", mentre que Junts "ho ha intentat tot".

"El que hem d'analitzar és que Junts no és aquí per trencar res. El que cal veure és qui trenca els acords que permeten que hi hagi govern. Vam dir fa un mes que així no podem continuar, i sembla que ERC vol continuar així", ha lamentat.

La presidenta de Junts també ha afirmat que ni es contempla ni s'ha abordat la possibilitat que Junts surti del govern però s'hi quedin consellers com Jaume Giró o Victòria Alsina. Admet, això sí, que, en tot cas, són decisions personals.

Recupera, íntegra, l'entrevista a Laura Borràs:

ARXIVAT A:
Laura BorràsGeneralitat de Catalunya
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut