Sandro Rosell
Sandro Rosell

L'Audiència Nacional envia a judici Rosell i li imposa fiança de 78 milions a pagar en 24 hores

RedaccióActualitzat

L'Audiència Nacional envia a judici Sandro Rosell i la seva dona, Marta Pineda. A més, li demana una fiança de més de 78 milions d'euros per cobrir indemnitzacions i només li dona 24 hores per pagar-la.

L'expresident del Barça, la seva dona i quatre persones més seran jutjades per blanquejar gairebé 20 milions d'euros de la Confederació Brasilera de Futbol. La fiscalia li demana 11 anys de presó.

Se li atribueixen comissions il·legals de gairebé de 20 milions d'euros a partir dels drets d'imatge de la selecció brasilera de futbol. La fiscalia considera que va organitzar una xarxa de blanqueig de capitals per netejar diners procedents de comissions il·lícites cobrades pels drets d'imatge de jugadors de la selecció brasilera de futbol.

També que, a més, va constituir una empresa anomenada Üptrend, que li va proporcionar fins a 6,5 milions de beneficis.

Rosell, que fa 14 mesos que està en presó preventiva per ordre de la jutge de l'Audiència Nacional, va arribar a la presó de Can Brians el dimecres 25 de juliol.

Rosell declararà al setembre en un jutjat de Barcelona com a investigat per un segon cas de possible frau fiscal. El jutjat ha acceptat una querella de la Fiscalia de Delictes Econòmics segons la qual l'expresident de Barça no va tributar 229.500 euros que va facturar a través d'una empresa de la qual és administrador i que està domiciliada a casa seva.

 
ARXIVAT A:
Sandro RosellFrau fiscal
Anar al contingut