Pamplona

L'Audiència de Navarra es contradiu i sentencia ara que donar el pis al banc no serveix per cancel·lar una hipoteca

L'Audiència de Navarra es contradiu i sentencia ara que entregar el pis al banc no serveix per cancel·lar una hipoteca. Fa pocs dies una altra sentència del mateix tribunal però d'una altra secció i referent a la mateixa entitat, el BBVA, havia dictat sentència en sentit contrari.

Actualitzat
Disparitat de criteris judicials a la mateixa Audiència de Navarra al voltant del lliurament de pisos per cancel·lar hipoteques.

Si fa dues setmanes la secció segona d'aquesta instància judicial va resoldre a favor del propietari que l'embargament de l'habitatge era suficient per cancel·lar el deute, ara, en un altre cas, la secció tercera ha donat la raó al banc i considera que l'adjudicació de la vivenda en subhasta no és suficient, i permet que el banc executi l'embargament de tantes propietats com calgui de la persona hipotecada, per cobrir la suma reclamada.

En tots dos casos l'entitat financera implicada és el BBVA. Aquesta entitat va demanar la nul·litat de la primera sentència, perquè entenia que els raonaments jurídics eren arbitraris.
Anar al contingut