El condemnat per intentar vendre per internet una ampolla de gas prohibit, durant el judici a l'Audiència de Girona (ACN)
El condemnat per intentar vendre per internet una ampolla de gas prohibit, durant el judici a l'Audiència de Girona (ACN)
Girona

L'Audiència de Girona condemna un lampista per intentar vendre per internet una ampolla de gas refrigerant prohibit

Actualitzat

ACN Girona. - La secció quarta de l'Audiència de Girona ha condemnat un lampista que va intentar vendre, a través d'internet, una ampolla de gas refrigerant prohibit. L'acusat ha reconegut que va penjar un anunci oferint l'ampolla, d'entre 10 i 14 quilos, a canvi de 400 euros. El 21 de maig del 2014, la Guàrdia Civil li va intervenir la substància i la va enviar al laboratori central de duanes. L'anàlisi va concloure que l'ampolla contenia gas clorodifluorometà, també anomenat R-22 o HCFC-22, que està catalogada pel reglament europeu com a substància que esgota la capa d'ozó. Per això, l'han condemnat com a autor d'un delicte contra el medi ambient de risc contra la salut col·lectiva. Li han imposat una pena de 6 mesos de presó, multa de 1.440 i li prohibeixen treballar en instal·lacions d'aires contaminants durant sis anys.

Anar al contingut