Primera Divisió

L'Atlètic es retroba amb la victòria davant del Sevilla (4-0) i l'avança a la classificació

L'Atlètic s'ha retrobat amb la victòria al Vicente Calderón davant del Sevilla (4-0), que no ha pogut fer oposició. Koke, Saúl, Raúl García, de penal, i Raúl Jiménez en l'últim minut han estat els autors dels gols.

Koke, al minut 18, ha estrenat el marcador amb un xut potent que ha topat amb dos defenses i no ha pogut aturar ni el porter amb la punta dels dits. A les acaballes de la primera part, Saúl ha anotat el segon des del segon pal, amb una rematada de cap gràcies a l'assistència de Miranda. Al 32 de la segona, ha entrat Deulofeu, però el Sevilla no ha pogut frenar un Atlètic que havia agafat embranzida. Diogo Figueiras ha comès penal a Griezzman i Raúl Garcia, des dels onze metres, ha ampliat l'avantatge. Raúl Jiménez, en l'últim minut, ha anotat el quart rematant de cap una falta lateral. Amb la victòria, l'Atlètic avança el Sevilla a la classificació i es torna a apropar al Barça.