L'Atlètic de Madrid treu petroli de l'estratègia i s'endú els tres punts d'Almeria (0-1)

L'Atlètic de Madrid ha hagut de suar de valent per anotar-se els tres punts a Almeria. Ha estat gràcies a un gol de Miranda després d'un servei de córner (0-1) als quinze minuts de la segona part. L'equip de Simeone aconsegueix la segona victòria fora de casa i se situa tercer de manera provisional

L'Atlètic de Madrid ha hagut de suar de valent per anotar-se els tres punts a Almeria. Ha estat gràcies a un gol de Miranda després d'un servei de córner (0-1) als quinze minuts de la segona part.

L'equip de Simeone ha trobat a faltar el lesionat Mandzukic, que ha substituït Raúl García en la punta d'atac amb el suport del francès Griezmann. L'Atlètic de Madrid aconsegueix la segona victòria fora de casa i se situa tercer de manera provisional.