Champions

L'Atlètic de Madrid i el Liverpool empaten (1-1) en un partit jugat d'igual a igual

L'Atlètic de Madrid va fer una demostració de fe i va empatar 1-1 contra el Liverpool en un partit corresponent a la tercera jornada de la fase de grups de la Champions. L'irlandès Robbie Keane, en fora de joc, va fer el gol dels "reds" en el minut 14. Els "matalassers" ho van provar, sobretot a la segona meitat amb l'entrada d'Agüero, i fins i tot van empatar en una acció de Maniche, però l'àrbitre es va equivocar i la va anul·lar. Simao va enviar una pilota al pal, abans de marcar el gol de l'empat en el minut 83. En l'altre partit del Grup D, el PSV va superar l'Olympique de Marsella per 2-0, amb doblet de Koevermans.

És clar que els equips grans se li entravessen a l'Atlètic de Madrid. El Barça el va golejar, el Madrid el va superar al Calderón i ara, a la Champions, el Liverpool se'n va emportar un valuós empat a un gol. Precisament va ser l'equip de Rafa Benítez el que es va avançar en el marcador. Va ser un gol de Robbie Keane en clar fora de joc. Era el minut 14 de partit, i amb un Liverpool que dominava el joc, les coses no pintaven gens bé per als locals.

En la segona part i amb l'entrada al terreny de joc del Kun Agüero, l'Atlètic va millorar en el joc i va estar a punt de marcar en una gran acció de Simao, que va xutar a la base del pal esquerra de Reina. I, al final, la insistència del joc de l'equip madrileny va tenir premi. Simao va marcar a set minuts del final del partit. Va aprofitar un servei de Forlán per superar Reina de xut creuat.

Amb aquest resultat, l'equip madrileny continua encapçalant el Grup D, empatat a punts amb el Liverpool. Més despenjats i amb poques opcions queden el PSV i l'Olympique de Marsella.