Primera Divisió

L'Atlètic de Madrid amenaça el Barça després de guanyar el Recreativo per 3-0

L'Atlètic de Madrid ha consolidat la seva plaça de Lliga de Campions amb una solvent i plàcida victòria sobre el Recreativo de Huelva per 3-0. Dos gols d'Ignacio Camacho i un altre del Kun Agüero han certificat el triomf dels matalassers i han esvaït els dubtes després de tres jornades sense conèixer la victòria. Els de Javier Aguirre no només es consoliden a la quarta plaça sinó que, a més, es col·loquen a només tres punts del Barça. Els andalusos es compliquen la vida i empaten a la zona de descens amb l'Osasuna després que el Saragossa hagi derrotat el Deportivo amb un gol d'Ayala al minut 94.

Actualitzat

Finalment, Javier Aguirre i l'Atlètic de Madrid han respirat alleugerits. Tres jornades i molts dubtes després, els matalassers han sumat un nou triomf i calmen, encara que sigui de moment, les últimes crítiques vessades sobre l'equip blanc-i-vermell pels seus mals resultats.

L'Atlètic ha derrotat el Recreativo de Huelva per 3-0 en un partit còmode i sense gaires arguments. La fluixa i inexistent resistència dels andalusos ha permès als madrilenys sentenciar l'enfrontament amb facilitat. Després d'un inici titubejant i carregat de dubtes per part de tots dos conjunts, el gol de Camacho al 22 de la primera ha calmat els ànims i ha donat confiança a la patidora afició matalassera.

El jove del planter ha rematat de cap un córner des de la dreta, avançant-se a Sorrentino per marcar el primer gol de la tarda. Amb l'1-0, l'Atlètic ha fet un lleuger pas endavant i ha anat convertint-se en amo i senyor del partit. Els del "Vasco" Aguirre no han tingut gaires ocasions, però les internades de Maxi i Luis García han posat en dificultats la dèbil defensa andalusa.

Aquesta fragilitat s'ha corroborat només començar el segon temps quan Maxi ha posat en evidència Poli i Cáceres amb una gran carrera per la banda esquerra. L'argentí ha superat per velocitat el lateral, ha aprofitat l'errada en la cobertura del jugador cedit pel Vila-real i ha arribat a la línia de fons, des d'on ha assistit perquè el Kun, arribant des de darrere, afusellés Sorrentino des de l'interior de la petita.

Amb el 2-0 s'ha acabat el partit, però l'Atlètic encara ha pogut marcar el tercer mitjançant de nou Camacho. El del planter s'ha regirat dins de l'àrea per rematar una pilota que ha acabat al fons de la xarxa i sentenciar l'enfrontament. Mentre els matalassers veuen com s'acosten a la tercera plaça, els andalusos es compliquen la vida i empaten a la zona de descens amb l'Osasuna.

Saragossa, 1 – Deportivo, 0

El Saragossa ha sortit en tromba a La Romareda, conscient que tenia una oportunitat d'or per sortir de la zona de descens, però no ha trobat el camí del gol tot i tenir nombroses ocasions a les botes de Sergio García, Oliveira i Aimar. L'acció més clara ha estat al minut 32, quan Aouate, amb l'ajuda del pal, ha tret un cop de cap d'Oliveira. El Deportivo ha especulat amb el 0-0 i només ha creat perill amb un xut de Filipe que s'ha estavellat a la part de fora de la xarxa rival.

A la represa, la mateixa tònica. Els aragonesos atacant i atacant, i els corunyesos ficats a la seva àrea esperant un contracop salvador. Aouate s'ha lluït, i quan ell no hi era per aturar pilotes, els davanters locals les enviaven fora. La Romareda es desesperava una vegada i una altra: han estat tretze ocasions de gol, algunes de molt clares (com una de Sergio García que Milito no ha sabut rematar a porteria buida). Tretze ocasions... per a res, fins que Ayala, al minut 94, ha aprofitat un rebot a la sortida d'una falta per establir el tan esperat 1-0.

Anar al contingut