Les lligues de waterpolo ja tenen campions
Les lligues de waterpolo ja tenen campions
Waterpolo

Ratifiquen les victòries de l'Atlètic-Barceloneta i el Mataró a les lligues de waterpolo

La Federació Espanyola també ha decidit que no hi hagi descensos però sí ascensos, de manera que el Molins de Rei jugarà la propera temporada a la màxima categoria masculina. Tots els equips que jugaran a Europa l'any que ve són catalans

Redacció Esport3Actualitzat

La comissió delegada de la Federació Espanyola de Natació ha acordat, en una reunió telemàtica celebrada aquest matí, la cancel·lació de totes les competicions estatals en totes les disciplines federatives. L'ens també ha ratificat proclamar campions de les competicions els equips que ocupaven les primeres posicions en el moment de la suspensió. Així, l'Atlètic-Barceloneta ha guanyat la lliga masculina, la vintena i quinzena consecutiva, i el Mataró la femenina, trencant el monopoli que tenia el Sabadell des del 2011. 

Marta Bach és jugadora del CN Mataró:

"Es estrany, sap greu que no s'hagi pogut acabar la lliga, però era impossible acabar-la amb aquesta situació. Ha estat el premi a la feina ben feta durant tota la temporada, d'haver estat molt regulars i que ens ha portat a ser campiones de lliga."

 

 

D'aquesta manera, es ratifica una decisió presa el passat 30 d'abril.

Donat que les classificacions actuals s'han establert com a finals, les posicions europees també es basen en la posició dels equips abans de la suspensió de la lliga. El Barcelona i el Terrassa acompanyaran l'Atlètic-Barceloneta a la Champions masculina, mentre que el Sabadell i el Mataró jugaran la Copa LEN. L'Eurolliga femenina la disputaran el Mataró, el Mediterrani i el Sabadell. La RFEN també ha acordat que no hi hagi descensos però sí ascensos, de manera que el Molins de Rei jugarà la temporada que ve a la Lliga Premaat masculina. A la femenina, el Concepción- Ciudad Lineal madrileny i el Leioa basc s'afegiran als deu equips d'aquesta campanya.

Anar al contingut