Futbol

L'Athletic de Bilbao destitueix Javier Clemente i tot apunta que Lotina serà el nou tècnic

L'Athletic de Bilbao ha destituït de manera fulminant Javier Clemente, després d'haver criticat la política de fitxatges del club. El de Barakaldo, de fet, havia dit que no l'havien consultat a l'hora de fer tres de les quatre incorporacions que ha fet enguany el club de San Mamés: els joves Sarriegi, Álex García i Javi Martínez. L'exentrenador de l'Espanyol Miguel Ángel Lotina té molts números per ser el nou tècnic de l'Athletic Club.

Actualitzat

Clemente ha hagut de deixar la concentració amb el primer equip a Benasque i ha viatjat d'urgència a Bilbao, on la junta dirigida pel president Fernando Lamikiz li ha comunicat en persona la decisió. Tot i que la directiva biscaïna no ha donat explicacions oficials sobre els motius que l'han portat a destituir Clemente, el detonant han estat les declaracions en les quals el tècnic basc assegurava que, dels fitxatges de la junta, únicament havia demanat Igor Gabilondo, fins ara a les files de la Reial Societat.

A més, Clemente va dir que no coneix a Javi Martínez, un jugador en edat juvenil pel qual el club basc ha pagat a l'Osasuna 6 milions d'euros. En la presentació de Martínez, el president de l'Athletic havia dit que esperava que el jove navarrès arribés a marcar una "època" al club.

Anar al contingut