Williams celebrant el gol. (Foto: Reuters)

L'Athletic arrenca un valuós empat a Torí i el Vila-real i el Sevilla guanyen per la mínima

L'Athletic Club de Bilbao ha esgarrapat un valuós empat al camp del Torí (2-2), el Sevilla ha derrotat per la mínima el Borussia Moenchengladbach (1-0) i el Vila-real ha fet el mateix amb el Salzburg però amb un resultat més perillós de cara al partit de tornada (2-1).

Tres equips de la Lliga espanyola han jugat els partits d'anada dels setzens de final de la Lliga Europa amb un balanç d'un empat i dues victòries per la mínima.

Torí, 2 - Athletic Club, 2

Empat a dos al Torí-Athletic Club en el partit d'anada de setzens de final de l'Europa League. Iñaki Williams ha avançat els homes d'Ernesto Valverde en el marcador al minut 9, però la reacció del Torí ha estat fulgurant i s'ha plantat al descans amb el marcador capgirat (2-1) amb doble diana de l'exblaugrana Maxi López. L'Athletic Club ha estat contra les cordes fins que ha entrat Gurpegui i ha marcat de cap el 2-2 final, un resultat molt valuós de cara al partit de tornada a San Mamés.

Sevilla, 1 - Borussia Moenchengladbach, 0

El Sevilla ha derrotat el Borussia Moenchengladbach alemany al Sánchez Pizjuán per 1 a 0, que no és mal resultat de cara al partit de tornada. L'únic gol del partit l'ha fet Vicente Iborra en el minut 70.

Vila-real, 2 - Salzburg, 1

El Vila-real s'ha imposat per la mínima al Salzburg però en aquest cas per 2-1, un resultat molt més perillós de cara a la tornada a terres austriaques. Uche ha inaugurat el marcador en el minut 32, però el català Jonathan Soriano, de penal, ha fet l'empat només començar la segona part. Els groguets han reaccionat amb rapidesa i Txerixev ha fet el gol del triomf definitiu per al conjunt de Marcelino, que haurà de suar de valent per aconseguir la classificació per als vuitens de final.