L'atac de riure d'un presentador de la CNN per un error geogràfic de Trump es fa viral
El president dels Estats Units, Donald Trump (Reuters)

L'atac de riure d'un presentador de la CNN per un error geogràfic de Trump es fa viral

Trump diu que s'està construint el mur a Colorado, a 700 Km de la frontera amb Mèxic

RedacccióActualitzat

El president dels Estats Units no sap que Colorado no fa frontera amb Mèxic, sinó amb Nou Mèxic, estat dels Estats Units situat entre Arizona i Texas, que sí que fa frontera amb Mèxic.

Això és el que es pot deduir d'unes declaracions de Trump en un míting a Pittsburgh en què assegura que estan construint el mur a Colorado, cosa que ha fet riure el presentador de la CNN Don Lemon. L'atac de riure s'ha fet viral.

 

La distància entre Colorado i la frontera amb Mèxic és d'uns 700 km.

Lemon, entre riures:

"Noi, Colorado fa frontera amb Nou Mèxic. Potser Nou Mèxic pagarà el mur. Així que Mèxic i Nou Mèxic són el mateix"

 

L'error de Trump ha generat molts mems, però també respostes oficials com la del governador de Colorado, el demòcrata Jared Polis, que explica: "No fem frontera amb Mèxic, però una cosa bona que tenim a Colorado són les escoles infantils, on els nostres nens aprenen geografia bàsica"

 

Trump també va fer un tuit sobre el tema assegurant que feia broma i el que volia dir és que la gent de Colorado es beneficiarà de la construcció del mur.

 

I no prendre's seriosament el president ha tingut un altre capítol aquesta setmana. El programa de Jimmy Kimmel ha fet un muntatge sobre com Obama va anunciar la mort d'Ossama bin Laden i com Trump anuncia la mort del líder d'Estat Islàmic, Al-Baghdadi. I des del "late night" diuen que el resultat és increïble.

 

Trump i la premsa

La relació del president nord-americà amb la premsa ha estat tensa i difícil. Especialment amb la CNN, The New York Times i The Washington Post.

 

La setmana passada la Casa Blanca va anul·lar les subscripcions dels diaris The New York Times i The Washington Post amb l'argument que publiquen, diuen, notícies falses. Trump també ha ordenat a totes les agències del govern que facin el mateix.

El novembre del 2018 Trump va vetar el corresponsal de la CNN Jim Acosta i l'Associació de Corresponsals va qualificar la mesura d'"inacceptable".

ARXIVAT A:
Trump Viral Estats Units
Anar al contingut