Londres

L'assignatura de cuina serà obligatòria a les escoles angleses

El Ministeri d'Educació anglès ha decidit que les escoles del país imparteixin cuina a partir del curs que ve. Tots els adolescents d'entre 11 i 14 anys l'hauran de fer com a assignatura obligatòria. Aquesta mesura té com a objectiu final reduir la creixent obesitat entre la població, prevenint-la i ensenyant als alumnes quins aliments són els més saludables i com preparar-los. I és que, segons un estudi, si es manté la tendència actual, la meitat dels britànics seran obesos d'aquí a 25 anys.

Actualitzat
El creixement de l'obesitat, en especial la infantil, s'ha convertit en una de les preocupacions fonamentals de les societats occidentals. Per aquest motiu, les autoritats del Regne Unit han decidit posar en marxa iniciatives per pal·liar-la, reduir-la i prevenir-la.

Una de les mesures posades en marxa a les escoles angleses va ser donar als alumnes fruita amb certa regularitat. Ara, el govern britànic ha decidit que tots els nens d'entre 11 i 14 anys rebin, obligatòriament, classe de cuina. I és que, les autoritats creuen que si els nens aprenen a menjar i a cuinar plats equilibrats, gaudiran de bona salut i esdevindran adults sans.

El Ministeri ha fet una crida pública perquè es proposin receptes clàssiques angleses o internacionals que puguin elaborar els alumnes. L'única condició és que han de ser plats simples i sans amb aliments frescos.
Anar al contingut