La cruïlla on han trobat el cadàver a la Granada (Google Maps)
La cruïlla on han trobat el cadàver a la Granada (Google Maps)

L'assassinat de la dona trobada en un contenidor a la Granada va ser un crim masclista

Hi ha dos detinguts pel cas: l'exparella de la víctima, presumpte autor dels fets, i el germà de la dona, que també hi estaria implicat

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra han resolt l'assassinat d'una dona a la Granada, a l'Alt Penedès, dos mesos després de trobar-ne el cos en un contenidor del municipi, entre els carrers Pau Casals i l'Estació. Es tracta d'un nou cas de violència masclista.

En un primer moment, al mes de març, la policia va detenir un home de 45 anys, germà de la víctima, després que en denunciés la desaparició, davant la incongruència de les seves explicacions. Els agents van mantenir, però, el cas obert i sota secret de sumari.

Les investigacions els han permès determinar que el presumpte autor material dels fets és l'exparella de la víctima, un home de 51 anys a qui van detenir el 27 d'abril.

L'home tenia antecedents per violència masclista. De fet, un dels delictes que li imputen és el de trencar una ordre d'allunyament. Al germà de la víctima se l'investiga per un delicte contra la vida i/o encobriment. 

Tots dos detinguts van ingressar a la presó després de passar a disposició policial.

 

On demanar ajuda si es pateix violència masclista

Hi ha diversos recursos actius les 24 hores, cada dia de l'any, per demanar ajuda en cas de patir violència masclista:

- El telèfon d'atenció i informació gratuït 900 200 120, que atén consultes i urgències, és confidencial i no queda registrat al mòbil.

- El 112, on es pot trucar en cas d'emergència davant d'una agressió.

- O el WhatsApp 601 00 11 22, que també ofereix informació i assessorament.

ARXIVAT A:
Violència masclistaCatalunya
Anar al contingut