L'Arts Santa Mònica ha cancel·lat l'última exposició del seu cicle anual "per les mesures pressupostàries de l'Estat"
L'Arts Santa Mònica ha cancel·lat l'última exposició del seu cicle anual "per les mesures pressupostàries de l'Estat"

L'Arts Santa Mònica cancel·la una exposició pel bloqueig dels comptes de la Generalitat

Es tracta de la primera cancel·lació important en cultura arran de les mesures de l'Estat que "fan que la Generalitat no tingui disponible crèdit pressupostari en algunes partides dels comptes del 2017"

RedaccióActualitzat

El centre Arts Santa Mònica ha cancel·lat el cicle anual "The more we know about them, the stranger they become" i l'exposició "La vida d'O", de Lúa Coderch. Es tracta de la primera cancel·lació important en cultura relacionada amb la situació política actual.

Segons ha explicat el centre en un comunicat a la seva pàgina web, la causa de la cancel·lació és el bloqueig de comptes per part del Ministeri d'Hisenda i Funció Pública, que no els permet disposar de tot el crèdit pressupostari.

L'exposició de l'artista plàstica Lúa Coderch era l'última del cicle anual "The more we know about them, the stranger they become". Altres autors ja havien presentat els seus projectes, com Roc Jiménez de Cisneros, amb "Plec elàstic. Mereotopologia àcida sobre la condició del forat", o Lucía C. Pino, amb "Torrent Echidna Attractor".

ARXIVAT A:
Article 155
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut