Espai al carrer Bailèn de Barcelona on l'excapellà estaria fent misses il·legals (Alfons Casado)

L'arquebisbat de Barcelona denuncia "misses il·legals" d'un capellà expulsat

L'exmossèn, expulsat fa tres anys del sacerdoci, estaria fent missa en un local que ell mateix ha retolat com a Capella de la Immaculada Concepció

Mireia PratsActualitzat

L'arquebisbat de Barcelona ha emès aquest dimecres a la tarda un comunicat amb un missatge inquietant: qualsevol celebració de culte animada per Miquel Ángel Barco és il·lícita.

Per això, demanen als fidels que no hi participin i, en el cas dels clergues, els ho prohibeix explícitament.

Recorden que Barco va ser expulsat del sacerdoci el 2017. I informen de l'obertura d'un espai de culte sense autorització de l'arquebisbat on aquest antic capellà estaria celebrant "pretesament la Santa Missa".

L'excapellà ha obert una capella al carrer Bailèn amb el nom de Capella de la Immaculada Concepció. I segons fonts del bisbat, també estaria fent misses il·legals a Cerdanyola del Vallès, a la demarcació de la parròquia de Sant Martí.

Mira aquí les imatges de la capella del carrer Bailén:

 

 

Barco és l'exmossèn que es va querellar contra el cardenal arquebisbe de Barcelona, Joan Josep Omella, per una presumpta falsificació documental. Omella va haver d'anar a declarar a la Ciutat de la Justícia el juliol del 2019, però el cas es va arxivar.

Miquel Àngel Barco no va acceptar mai la seva expulsió del sacerdoci.

ARXIVAT A:
Religió
Anar al contingut