L'Argentina i Nigèria jugaran la final del el Mundial sub-20 en derrotar el Brasil i el Marroc

El quadre del Mundial d'Holanda sub-20 ja només té lloc per a dues seleccions. L'Argentina i Nigèria disputaran la final d'aquesta categoria després de superar el Brasil i el Marroc, respectivament. El jugador del Barça Leo Messi ha demostrat talent en el primer dels dos gols que han encaixat els brasilers, que només n'han marcat un. En l'altra semifinal, el Marroc no ha pogut capgirar el marcador després del gol matiner que s'han apuntat els nigerians i que a vint minuts del final han ampliat fins al 0-3 definitiu.

Les seleccions argentina i nigeriana sub-20 s'han classificat per jugar la final del Mundial d'aquesta categoria. Els argentins afronten l'últim escull després de derrotar el Brasil en el partit de semifinals (1-2) que s'ha disputat a Utrecht. El jugador del Barça Leo Messi ha marcat el primer gol del partit en el minut 7 i ha estat l'autèntic protagonista del seu equip. L'astre argentí ha marcat un espectacular gol amb un xut des de fora de l'àrea i ha donat l'assistència del segon, marcat l'últim minut de partit. Ja a la segona part, Renato ha igualat el matx, però en el temps afegit, Zabaleta en el minut 92 ha aconseguit el gol de la victòria per a l'Argentina. El bon paper de Messi en aquest Mundial ha fet que molts equips europeus s'hi hagin interessat, però el Barça s'ha curat amb salut i l'ha renovat fins al 2010. A Kerkrade la selecció marroquina es jugava el pas a la final davant d'uns altres africans: la selecció de Nigèria. En la primera part els nigerians s'avançaven en el marcador i, amb la seguretat d'aquest gol, han pogut mantenir l'avantatge fins al final, i fins i tot ampliar-lo. Nigèria s'ha avançat en la primera part i, quan quedaven vint minuts per al final del temps reglamentari, afegia dos gols més al seu còmput. S'ha sentenciat així el 0-3 definitiu, que catapulta la selecció nigeriana a la final.