Sitges

L'argentí Marcelo Piñeyro roda a Catalunya "Ismael", la seva nova pel·lícula

El film, titulat "Ismael", explica el viatge que inicia un nen per trobar el seu pare. Belén Rueda, Mario Casas, Juan Diego Botto, Sergi López o el "polsera vermella" Mikel Iglesias són alguns dels actors que hi participen.

RedaccióActualitzat
Belén Rueda, Mario Casas, Juan Diego Botto, Sergi López o el "polsera vermella" Mikel Iglesias són alguns dels actors que treballen des de fa dies al costat de l'argentí Marcelo Piñeyro, el director d'"El Método", pel·lícula basada en l'obra "El mètode Grönholm", de Jordi Galceran. El protagonista d'aquest nou projecte de Piñeyro és un nen, "Ismael", que emprèn un viatge per trobar el seu pare.
 
Palamós, Llafranc, Terrassa, Lloret de Mar, Sitges, Madrid, Terrassa, Mataró, Vilassar i el Prat són algunes de les localitzacions on es roda la pel·lícula, que s'estrenarà entre novembre i desembre.

Cap dels actors havia treballat  abans amb Piñeyro, que ha assegurat que la pel·lícula no hauria estat  la mateixa rodada a l'Argentina perquè en el fons és una història de "madrilenys i catalans".

Sitges és un dels llocs on l'equip de rodatge ha tingut instal·lat el seu campament en les últimes setmanes, i a Sitges és on s'ha presentat davant de la premsa tot el repartiment. Mario Casas és el pare de l'Ismael. Treballa com a educador social i encarna un personatge  "difícil d'explicar", tot i que amb una càrrega molt emocional i un passat bastant complex. Abans de conèixer el seu pare, l'Ismael es trobarà amb l'àvia, una àvia amb la cara de Belén Rueda.

Després de dirigir "El método", una versió molt lliure de l'obra de Jordi Galceran "El mètode Grönholm", i d'adaptar la novel·la "Las viudas de los jueves", Marcelo Piñeyro diu que necessitava explicar una història que donés una visió més esperançada de la naturalesa humana.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut