Fotografia de Gerard Borrell, protagonista del xou de comèdia i màgia 'The Big Bang Tontery'. Imatge del 13 de setembre de 2021 (Horitzontal)

L'Aquitània Teatre estrena nova temporada de 'The Big Bang Tontery' amb el mag-còmic Gerard Borrell

Actualitzat

ACN Barcelona.-L'Aquitània Teatre de Barcelona estrenarà aquest dijous la nova temporada de 'The Big Bang Tontery', l'espectacle de màgia-comèdia protagonitzat pel mag-còmic Gerard Borrell. En aquest xou per a adults, còmic i "molt gamberro", Borrell demostra el seu enginy a l'hora d'improvisar els diàlegs amb els espectadors, fent-los riure i sorprenent-los amb un estil "inimitable" barrejant màgia i comèdia. "L'únic propòsit interestel·lar d'aquest showman desvergonyit i provocador és "liar-la parda" i, per això, no és imprescindible haver estudiat, perquè aquí no hi ha exàmens, ni universitaris frikis, ni jocs de rol; només es requereix un públic predisposat a tot, amb ganes de passar-ho bé i, sobretot, riure sense prejudicis", afirmen des del teatre.

Les entrades per l'espectacle, que estarà en cartellera tots els dijous a les 20:30 fins el 28 d'octubre, ja es poden adquirir a la pàgina web del teatre.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut