Barcelona

Laporta trencarà amb SI a les municipals de Barcelona si es presenten en solitari

El líder de Solidaritat per la Independència, Joan Laporta, ha amenaçat de trencar amb la coalició a les eleccions municipals de Barcelona si es presenta en solitari. Laporta ha advertit que el seu partit, Democràcia Catalana, sortirà de la coalició als comicis del 27 de maig si no es fa una candidatura conjunta amb ERC i Reagrupament.

Actualitzat
Joan Laporta no donarà suport a Solidaritat per la Independència si la coalició que lidera opta per presentar-se en solitari a les eleccions municipals de Barcelona del 27 de maig. El dirigent independentista ha advertit que el seu partit, Democràcia Catalana, sortirà de la coalició en aquests comicis si no es fa una candidatura conjunta amb ERC i Reagrupament.

Laporta ho ha repetit per activa i per passiva que va fer el salt a la política per sumar i no dividir l'independentisme. Avui ho ha reiterat en una roda de premsa amb estudiants universitaris. Sota aquesta premissa, Laporta ha estat taxatiu perquè ha assegurat que si Solidaritat no suma esforços amb Esquerra i Reagrupament a Barcelona, el seu partit es desentendrà de la coalició en aquestes eleccions i tindrà via lliure per fer una candidatura unitària.

El que no ha aclarit Laporta és si aniria a les llistes en cas que Democràcia Catalana es presentés amb Esquerra i Reagrupament. S'ha limitat a dir que ell podria aportar molt en una gran coalició per Barcelona.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut