Actualitat blaugrana

Laporta reconeix la baixa forma física de Ronaldinho i admet que ha augmentat de pes

Joan Laporta ha reconegut la baixa forma física de Ronaldinho i fins i tot ha admès que ha augmentat de pes. De retorn de Ginebra, on ha firmat un acord amb l'ACNUR a favor dels nens refugiats, el president del Barça, que diumenge va reclamar a la premsa més respecte cap al brasiler, ha justificat, tan bon punt ha tornat de Ginebra, l'estat físic actual del Gaúcho, alhora que reclamat confiança en la seva recuperació. Laporta ha volgut enterrar una vegada per totes la polèmica i ho ha fet afrontant el problema amb sinceritat.

Actualitzat

En aterrar a l'aeroport del Prat, procedent de Ginebra, Joan Laporta ha justificat l'estat físic de Ronaldinho assegurant que quan un surt d'una lesió perd la forma física i el que ha d'intentar és recuperar-la, perquè "entra dins de tota lògica que pugi de pes i necessiti un període de recuperació".

Precisament, no fa ni una setmana que Laporta va demanar respecte cap al brasiler, durant la presentació del porter Pinto, divendres passat. El president blaugrana va defensar públicament el número 10 del Barça. "Nosaltres planifiquem aquesta campanya comptant amb Ronaldinho, i seguirem la nostra lògica i la nostra coherència. És un jugador de referència per a l'equip i no tenim cap intenció de vendre'l", va manifestar divendres Laporta.

A l'aeroport del Prat aquest mateix dimarts, a part de parlar de Ronaldinho, Laporta també ha assegurat que arribarà un moment en què el Barça podrà escurçar la distància que porta el Madrid, ja que "com diu el tòpic falta molta Lliga i anem partit a partit".

Acord amb l'ACNUR

Hores abans que Laporta fes aquestes declaracions, el FC Barcelona ha accentuat aquest dimarts el seu caràcter solidari amb la signatura d'un conveni amb l'Alt Comissionat de les Nacions Unides per als Refugiats (ACNUR) per a la promoció de l'educació i la integració dels refugiats a través de l'esport. Joan Laporta i el màxim responsable de l'organisme internacional, Antonio Guterres, han fet públic un acord que tindrà una durada de tres anys.

El programa preveu la posada en marxa d'activitats esportives i educatives centrades a beneficiar i afavorir la integració dels milers de menors refugiats que són víctimes de les guerres i les lluites ètniques en diferents països com Ruanda, el Nepal o l'Equador.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut