Actualitat blaugrana

Laporta nega que hi hagi mala relació amb Ronaldinho i demana la màxima responsabilitat a tots

El futur de Ronaldinho al Barça és d'allò més incert. Desaparegut de la primera línia de l'equip des de ja molts dies, avui hi ha premsa esportiva que fins i tot afirma que ja està decidida la seva marxa. Però el missatge oficial continua sent el de llançar pilotes fora. Joan Laporta prefereix portar la qüestió de manera interna, i de cara enfora tot són bones intencions. El president blaugrana assegura que no hi ha divorci entre el Barça i el jugador i diu que ara no és moment per analitzar situacions individuals. És per això que demana la màxima responsabilitat a tots per aconseguir els objectius d'aquesta temporada.

Actualitzat

A la conferència, el president del Barça, Joan Laporta, va dir també que ara han d'estar centrats i que s'ha de pensar en el que pot fer l'equip aquesta temporada. En aquest sentit, Laporta demana la màxima responsabilitat a tots -jugadors, entrenadors i directius, entre d'altres- per aconseguir els objectius.

Sobre Ronaldinho, Joan Laporta va explicar que el divorci entre el Barça i Ronaldinho és inexistent. El president del Barça va insistir que el brasiler és un jugador més dels quals diposa Rijkaard i que no és protagonista de cap cas especial.

La preocupació per l'estat físic i general de Ronaldinho va centrar bona part de la reunió de la junta directiva del Barça que es va fer ahir. Entre els membres de la junta, hi ha la sensació que al brasiler se'l veurà en pocs partits més aquesta temporada. El Gaúcho es va entrenar ahir en solitari en doble sessió de matí i tarda. 

Amistós contra la Fiore

El Barça ja té un nou compromís per a la pretemporada. Els blaugranes jugaran el 30 de juliol amb la Fiorentina en homenatge a Artemio Franchi, l'expresident de la UEFA mort fa 25 anys i que dóna nom a l'estadi del club de Florència. El partit s'emmarcarà en l'esperit de l'Any Europeu del Diàleg Intercultural i seguirà els partits del joc net i el rebuig al racisme, segons ha explicat el Comitè Executiu de la UEFA. El president del Barça, Joan Laporta, ha agraït la invitació del president de la Fiore, Andre della Valle, i del president de la UEFA, Michel Platini, que presenciarà el partit. 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut