Barça

Laporta i Moratti es reuneixen a Barcelona per parlar d'Ibrahimovic

Joan Laporta i Massimo Moratti, els presidents del Barça i l'Inter, han mantingut aquest dijous a la nit una reunió a l'hotel Majestic de Barcelona amb un tema principal sobre la taula: el fitxatge d'Ibrahimovic, el davanter suec de l'equip italià. Mourinho, el tècnic de l'Inter, hauria donat llum verda al traspàs d'Ibrahimovic a canvi d'una milionada i, si és possible, de Samuel Eto'o. Algunes fonts apunten que les pretensions inicials de Moratti es xifrarien en 40 milions d'euros més Eto'o a canvi d'Ibrahimovic. Sigui com sigui, sembla que aquesta cimera Laporta-Moratti ha estat només una primera presa de contacte.

Actualitzat
Laporta va assistir a un acte a Igualada amb sopar inclòs. Però el president del Barça en va haver de marxar abans d'hora. El motiu: Laporta i Massimo Moratti, president de l'Inter, s'havien de reunir a Barcelona. Ho van fer en un restaurant de la capital. El tema de conversa: un possible intercanvi de golejadors, Eto'o per Ibrahimovic. De moment, però, discreció total.

El números de l'operació semblen a hores d'ara desproporcionats. Moratti demana Samuel Eto'o més 40 milions d'euros. En l'operació es podria incloure el lateral brasiler Maxwell, una posició que el Barça vol reforçar. El protagonistes continuen amb les seves seleccions. Eto'o, concentrat amb el Camerun, continua ferm en la seva posició: l'africà vol quedar-se al Barça. En l'operació hi ha un actor secundari. El propietari del Manchester City, que també s'ha interessat pel davanter. Ibrahimovic també està concentrat amb la seva selecció. L'intercanvi, de moment, no sembla possible. Però el serial està més que assegurat.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut