Tàrrega

Laporta dóna suporta a les consultes per la independència i defensa el seu dret a parlar de política

S'acosta el 13-D i els partidaris de les consultes independentistes sumen adeptes. Un d'ells, el president del Futbol Club Barcelona, Joan Laporta. El màxim dirigent de l'entitat ha participat en un acte a Tàrrega de suport a la consulta popular en aquesta població. Laporta també participarà en la trobada final de la campanya a la capital d'Osona, a Vic. A títol personal, Joan Laporta ha fet una crida a la participació en unes consultes que són, ha dit, un acte de dignitat nacional i que han de servir per preservar els drets i les llibertats col·lectives.

Actualitzat
El president del Barça, Joan Laporta, s'ha sumat a la campanya a favor de les consultes independentistes del 13-D. Ho ha fet des de Tàrrega, a l'Urgell, on ha estat convidat per la plataforma Tàrrega Decideix, organitzadora del referèndum sobiranista en aquest municipi.

Laporta ha dit que la convocatòria de referèndums remourà consciències i que servirà per fer el primer pas perquè Catalunya tingui un Estat propi. El president del Barça ha defensat el seu dret a tenir opinions polítiques i ha animat els immigrants a anar a votar.

Laporta es va pronunciar també en aquesta línia en una entrevista a RAC1. En els estudis d'aquesta emissora, Laporta es va mostrar més clar fins i tot i va assegurar que la independència de Catalunya és un somni. El president del Barça assegura que no veu millor manera de defensar la dignitat del país que no sigui amb la sobirania perquè, segons ell, les relacions amb Espanya no funcionen.

La consulta també tindrà ressò internacional. Mitjans de comunicació de fora del país com ara France Press, "Le Monde", la BBC o "Libération" s'han acreditat per seguir la jornada electoral del 13 de desembre.
ESPECIALS RELACIONATS
Anar al contingut