Barça

Laporta confirma el principi d'acord entre el Barça i l'Inter per al traspàs d'Ibrahimovic

El president del Barça, Joan Laporta ha confirmat aquest divendres a la tarda que el club blaugrana ha arribat a un principi d'acord amb l'Inter de Milà pel traspàs de Zlatan Ibrahimovic. Laporta ha explicat que ara falta que el club italià es posi d'acord amb Samuel Eto'o, que entraria en aquesta operació, i que el Barça també arribi a un acord amb el davanter suec. Després de la trobada d'ahir entre Laporta, Txiki i el màxim mandatari de l'Inter, Massimo Moratti, les postures estan molt properes però encara manquen aquestes negociacions amb els jugadors.

Actualitzat
S'espera amb expectació la resposta de Samuel Eto'o, que, juntament amb uns 45 milions d'euros i la cessió de Hleb, seria el recanvi d'Ibrahimovic al vestidor que dirigeix José Mourinho.

Moratti hi diu la seva

El president de l'Inter de Milà, Massimo Moratti, ha afirmat que la negociació amb el Barcelona pel traspàs de Zlatan Ibrahimovic "ha començat bé" i que el club blaugrana ha fet "una oferta econòmica important" pel futbolista suec.

Moratti ha refusat precisar la quantitat que el Barça ha ofert per aconseguir fitxar Ibrahimovic, encara que ha reconegut que a l'operació podria entrar el camerunès Samuel Eto'o. "Eto'o no val Ibrahimovic, però hi ha una oferta econòmica important", ha afirmat.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut