Actualitat blaugrana

Laporta baixa al vestidor per demanar un esforç extraordinari a la plantilla per al partit contra el Schalke

Després de la tensió de diumenge, el Barça s'aferra a la Lliga de Campions per sortir de la crisi. Els blaugranes van fer ahir a la tarda l'assaig general del partit contra el Schalke. I abans de començar la sessió preparatòria, la plantilla va rebre la visita de Joan Laporta, Txiki Begiristain i el vicepresident esportiu, Marc Ingla. Tots es van voler conjurar per, primer de tot, fer bo el gol de Bojan en el partit d'anada i classificar-se per a les semifinals de la Champions. I després, multiplicar els esforços per conquerir el títol de la competició continental.

Actualitzat

Tal com va fer abans del partit de tornada de la Copa contra el València, Joan Laporta va tornar a entrar al vestidor. Aquest cop no va oferir cap avançament de cap prima. No es va parlar de diners. El president i els dos màxims responsables de l'àrea de futbol, Ingla i Begiristain, es van voler conjurar amb tècnics i jugadors per al partit d'aquest vespre.

Frank Rijkaard va intentar remarcar la importància del partit, tot i que reconeix que és impossible separar-ho de la mocadorada de diumenge, i va demanar el suport de l'afició. Alguns, com Carles Puyol, ja es veuen aixecant el trofeu.

Cap novetat a la llista

La llista de convocats que va donar el tècnic és exactament la mateixa que fa una setmana va viatjar a Alemanya i que es va enfrontar al Getafe en l'últim partit de Lliga. Leo Messi va fer tot l'entrenament gairebé al mateix ritme que els seus companys. Per poc no podrà participar en aquesta important cita.

Torna Jermaine Jones

Un miler de seguidors del Schalke van anar a veure l'entrenament de l'equip alemany. Mirko Slomka recupera per a aquest partit una de les seves estrelles, Jermaine Jones, que va ser baixa a l'anada. Aquesta serà la principal novetat d'un equip que els últims dies s'ha estat motivant veient pel·lícules de Mohamed Ali.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut