L'aplicació Tinder és la més utilitzada per conèixer persones

Tinder afegeix un botó del pànic per alertar de situacions de perill

L'empresa també ha anunciat un sistema d'autentificació d'usuaris, que pot enviar a l'aplicació diverses fotografies en temps real

Ares RiuActualitzat

Els usuaris de Tinder dels Estats Units que no se sentin segurs durant una cita podran alertar els serveis d'emergència des de l'aplicació de cites, amb un botó del pànic.

Les noves funcions de seguretat inclouran assistència d'emergència, seguiment d'ubicació i verificació de fotos. Tinder també ha afegit la capacitat de registrar-se, avisant els amics on són les persones que se citen.

Match, empresa propietària de Tinder, ha anunciat que s'ha associat amb l'aplicació de seguretat NoonLight, que serveix per a la localització al moment.

La nova funció de verificació de fotos de l'aplicació utilitzarà la intel·ligència artificial assistida per humans per comprovar les imatges de perfil carregades a l'aplicació, i es demanarà que els usuaris verifiquin la seva identitat mitjançant diverses selfies en temps real.

Els usuaris nord-americans rebran les noves eines gratuïtes la setmana vinent, en una nova secció de l'aplicació anomenada Centre de Seguretat. A la resta del món es podrà fer servir en els propers mesos.

L'aplicació Tinder és la més utilitzada per conèixer persones

Com funcionarà el botó del pànic?

Abans de conèixer algú, els usuaris podran desar informació sobre la persona i la data de la cita.

Si l'usuari considera que l'acompanyant de la cita suposa un perill, podrà activar l'alarma via Noonlight de Tinder. Aquesta els enviarà un codi que podrà ser introduït a l'aplicació.

En cas que no ho facin, rebran un missatge de text al seu mòbil. Si aquest SMS no es respon, rebran una trucada. I si no contesten, els tècnics de l'app es posaran en contacte amb la policia.

Aquest botó del pànic enviarà un senyal al 911, el número d'emergència que permet contactar amb la policia als Estats Units.

Els usuaris que vulguin fer servir aquesta funció hauran de compartir en tot moment la seva ubicació actual.

Això sí, des de la companyia han assegurat que aquesta informació no serà utilitzada amb fins de màrqueting ni tampoc compartida amb empreses externes.

A més, per tal d'allunyar abusadors i assetjadors de Tinder, Noonlight mostrarà una "medalla" al perfil dels seus usuaris.

 

 

Mandy Ginsberg, conseller delegat del grup, diu que serà la primera companyia de cites que invertirà en un servei d'atenció d'emergència.

 

"Una experiència de cites segures i positives és crucial per al nostre negoci. Hem trobat una tecnologia punta a Noonlight que pot oferir serveis d'emergència en temps real, que no existeix en cap altre producte de cites."


Les empreses de cites i altres plataformes en línia han estat criticades per no haver fet prou per protegir els seus usuaris.

L'any 2018, la policia britànica va dir que el nombre de delictes sexuals registrats en llocs de cites i aplicacions de cites en línia s'havia gairebé doblat en comparació amb quatre anys abans.

En els darrers mesos, Uber i Airbnb han anunciat noves garanties arran de preguntes sobre les mesures relatives als problemes de seguretat.

ARXIVAT A:
Xarxes socials Assetjament sexual
Anar al contingut