Mishima publica el seu setè àlbum, "L'ànsia que cura", el 25 de març. (Foto: Alberto Polo.)
Mishima publica el seu setè àlbum, "L'ànsia que cura", el 25 de març. (Foto: Alberto Polo)
Barcelona

"L'ànsia que cura" serà el nou disc de Mishima

El proper 25 de març sortirà publicat el nou disc del quintet barceloní Mishima, que duu per títol "L'ànsia que cura". L'avançament del primer senzill, titulat "Llepar-te", es farà públic l'11 de març. El setè àlbum en la discografia del grup es publicarà en format físic i digital i s'ha enregistrat durant el mes de gener a Black Box Studio, prop de la vall del Loira, a França. El nou treball de la banda es presentarà el proper 12 d'abril a l'Auditori de Girona dins de la programació del Festival Strenes.

RedaccióActualitzat

El nou disc del quintet barceloní Mishima ja té nom; "L'ànsia que cura". El 25 de març sortirà publicat aquest nou treball de la banda, que és el setè àlbum en la discografia del grup que capitaneja David Carabén.

L'avançament del primer senzill, titulat "Llepar-te", es farà públic l'11 de març.

Mishima presentarà el seu nou disc el 12 d'abril, a l'Auditori de Girona, dins del marc del Festival Strenes.

El grup ha treballat durant el mes de gener a l'estudi Black Box Studio, situat a la regió d'Anjou, a França, per enregistrar les dotze cançons d'aquesta nova entrega discogràfica.

El nou treball conté una dotzena de cançons que David Carabén, Marc Lloret, Dani Vega, Xavi Caparrós i Alfons Serra han gravat amb l'ajut de l'alemany Peter Deimel, enginyer de so i/o productor amb grups com "The Kills", "Anna Calvi", "The Last Shadow Puppets" o "EUS".

La banda va omplir dos dies consecutius la Sala Apolo de Barcelona per acomiadar-se del seu "L'amor feliç" (2012), el novembre passat.

Altres grups com Sanjosex, Glaucs o Els Amics de les Arts presentaran els seus nous discos al festival Strenes de Girona, que s'inaugurarà el 27 de març amb el concert "Cançons de revolta", per commemorar el tricentenari dels fets del 1714.

Anar al contingut