L'Àngels de les alpaques, exultant per l'èxit: "Ens ha petat la web!"

Uns amics li han creat un compte de Twitter i no para de rebre peticions per conèixer el projecte que té en marxa a Cercs, al Berguedà

Núria Bacardit/Ferran VilaActualitzat

Des que divendres el Telenotícies Comarques va emetre el reportatge sobre la seva granja d'alpaques al Berguedà, l'Àngels ha saltat a la fama. Avui, repassant comentaris de les xarxes, es petava amb el seu riure encomanadís.

De fet, uns amics li han creat un compte de Twitter -no en tenia- per seguir l'allau de comentaris sobre les seves estimades alpaques i sobre ella mateixa. La seva manera de parlar, de riure i de dirigir-se als seus simpàtics animals ha corregut com la pólvora i no han passat per alt als tuitaires més vius, que han omplert les xarxes de mems com aquests:

I és que l'èxit de les alpaques no s'atura. En tan sols 24 hores, el vídeo publicat a l'Instagram del 324.cat ja ha aconseguit més de 100.000 reproduccions i de 8.000 likes.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 324cat (@324cat)


Tothom vol conèixer les alpaques... i l'Àngels!

Més enllà de les xarxes, l'Àngels també està aclaparada per l'allau de peticions per conèixer els animals. De fet, la pàgina web des d'on ofereix activitats a la natura i sortides per anar a buscar bolets s'ha col·lapsat i ja no s'hi pot ni entrar. Si les alpaques, aquests camèlids tan desconeguts aquí, han agradat, l'energia i l'alegria de l'Àngels, també.

"Soc una happy flower... però seguiré fent el mateix de sempre, donar a conèixer aquests animals que són com gossets atrapats dins el cos d'una alpaca."

La seva idea és acabar construint una granja escola, però aquests dies ja està rebent moltes trucades i visites de mitjans de comunicació que s'interessen pels seus animals i el projecte que té entre mans.

Per cert, que l'InfoK també ha preparat una versió més extensa del reportatge que ha fet furor, amb nous detalls que ajuden a conèixer més aquests animals i la relació que han establert amb la seva propietària.

 

ARXIVAT A:
Viral
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut