La Via Catalana és la principal mobilització que ha dut a terme l'ANC en els seus tres anys d'història.
La Via Catalana és la principal mobilització que ha dut a terme l'ANC en els seus tres anys d'història.
Barcelona

L'ANC suma 8.000 socis en poc més d'una setmana i ja supera els 30.000

L'Assemblea Nacional Catalana continua guanyant suports a mesura que rep crítiques i denúncies. La denúncia del sindicat Manos Limpias ha incrementat encara més l'allau d'adhesions a l'entitat independentista que des d'aquest dimarts ja supera els 30.000 socis, després que s'hi hagin afegit 8.000 persones des del 14 de març passat.

RedaccióActualitzat

L'Assemblea Nacional Catalana continua guanyant suports a mesura que rep crítiques i denúncies. La denúncia del sindicat Manos Limpias ha incrementat encara més l'allau d'adhesions a l'entitat independentista que des d'aquest dimarts ja supera els 30.000 socis. La mateixa ANC ha explicat en un comunicat que el 14 de març passat tenia 22.000 afiliats i que, des d'aleshores, se n'hi han afegit 8.000 més.

La majoria dels 8.000 socis nous han oficialitzat la seva alta en els darrers cinc dies: des de dijous passat la mitjana de nous socis és de 1.000 cada dia. Aquest suport coincideix amb les peticions d'il·legalització i acusacions de colpistes d'alguns mitjans de comunicació i amb la denúncia de Manos Limpias per presumpta associació il·lícita, provocació a la sedició i malversació de cabals públics contra la presidenta de l'ANC, Carme Forcadell, que ha negat totes les acusacions.

A hores d'ara, l'Assemblea compta amb un total de 30.131 membres de ple dret. Si s'hi sumen els simpatitzants i col·laboradors, l'ANC arriba a les 55.000 persones adherides.

Anar al contingut