Judici de l'1-O
Judici de l'1-O
Varsòvia

L'ANC portarà el judici del procés a la reunió sobre drets humans més gran d'Europa

La conferència de drets humans, Human Dimension Implementation Meeting, es fa a Varsòvia i està organitzada per l'Organització per la Seguretat i la Cooperació a Europa

RedaccióActualitzat

L'Assemblea Nacional Catalana participarà el pròxim dilluns 23 de setembre a la conferència Human Dimension Implementation Meeting 2019 que organitza l'Organització per la Seguretat i la Cooperació a Europa (OSCE). La conferència s'està celebrant a Varsòvia, Polònia. Va començar el dia 16, s'acabarà el 27 i acull un centenar d'experts.

En aquest marc, l'ANC organitzarà, dilluns, un acte sobre els judicis i les sentències als presos independentistes amb la projecció d'un documental d'Al Jazeera sobre el judici de l'1-O i una taula rodona amb la participació de la presidenta de l'Assemblea, Elisenda Paluzie; el productor executiu del documental, Collum Macrae; l'advocat belga especialitzat en drets humans, Christophe Marchand, i el secretari general de l'Organització per les Nacions i Pobles No Representats (UNPO), Ralph Bunche.

En el marc de la conferència, l'ANC ha explicat que es tractaran temes com l'estat de dret, la independència judicial, la democràcia participativa, la igualtat de drets i la igualtat de participació a la vida política, a més de l'eradicació de la tortura, la pena capital i la protecció dels drets humans.

El Human Dimension Implementation Meeting és considerada la conferència anual més gran d'Europa sobre drets humans i democràcia. L'Oficina d'Institucions Democràtiques i Drets Humans (ODIHR) l'organitza cada any a Varsòvia com a plataforma per als 57 estats participants de l'OSCE, els socis per a la cooperació de l'OSCE, les estructures de l'OSCE, la societat civil, les organitzacions internacionals i altres actors rellevants.

ARXIVAT A:
ANCJudici procésProcés català
Anar al contingut