Taula rodona que s'ha organitzat dins l'Ajuntament de Deltebre, per parlar del referèndum, el procés i la judicialització de la política, …
Taula rodona que s'ha organitzat dins l'Ajuntament de Deltebre, per parlar del referèndum, el procés i la judicialització de la política, amb regidors, representants de l'ANC local i altres assistents, el 6 de desembre del 2016. (Horitzontal)

L'AMI destaca "l'èxit" de l'acció del 6-D amb la participació de càrrecs electes locals de més de 350 ajuntaments

ACN Barcelona.-Càrrecs electes locals de més de 350 municipis catalans han treballat aquest 6 de desembre, segons estimacions de l'Associació de Municipis per la Independència (AMI), que qualifica "d'èxit" la convocatòria. En declaracions als mitjans, la presidenta de l'AMI i alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras, ha subratllat que l'acció que encoratjava als alcaldes i regidors a treballar avui, tot i ser festiu per la commemoració de la Constitució Espanyola del 1978, volia ser una "reivindicació en positiu". "Reivindicar que els càrrecs electes estem al servei de la ciutadania, que volem decidir els nostres dies festius i que, per molt que es vulgui modificar, la Constitució pot donar solució a les problemàtiques que tenim a Catalunya", ha apuntat Lloveras. Sobre les possibles accions judicials que podria emprendre la delegació del govern espanyol a Catalunya, la presidenta de l'AMI s'ha limitat a dir que "els camins de la delegació del govern són imprevisibles".

Anar al contingut