Sandro Rosell
Imatge d'arxiu de Sandro Rosell

Sandro Rosell, la seva dona i el seu testaferro, a judici

Lamela els acusa d'apropiar-se de fons de la Confederació Brasilera de Futbol

Actualitzat

La jutge de l'Audiència Nacional Carmen Lamela ha processat l'expresident del FC Barcelona Sandro Rosell pels delictes d'organització criminal i de blanqueig a través dels drets d'imatge de la selecció del Brasil. També la seva dona, Marta Pineda, el seu testaferro, l'advocat andorrà Joan Besolí, i tres persones més. Tots tres estan acusats d'apropiar-se fons de la Confederació Brasilera de Futbol i de contractes de patrocini.

Notícia relacionada: Marta Pineda, dona de Sandro Rosell: "És impensable que el meu marit ens abandoni"

 

En concret, Lamela, que dona per acabada la instrucció del cas, conclou que ha quedat "indiciàriament acreditat" que els investigats formaven part d'una organització criminal a través de la qual es van apropiar de fons de la Confederació de Futbol Brasilera pels drets de retransmissió dels partits de la selecció, així com de quantitats procedents de contractes de patrocini de la marca Nike amb la selecció brasilera.

 

Interlocutòria Sandro Rosell 29062018 by Moderador Noticies Web on Scribd

 

Sandro Rossell no recorrerà el processament i ja ha demanat el trasllat a una presó catalana. Rosell està en presó preventiva a Soto del Real des de finals de maig del 2017. Lamela ha rebutjat tots els intens de la seva defensa de deixar-lo lliure o d'acostar-lo a una presó catalana.

Fa més d'un any que la policia va detenir Sandro Rosell a casa seva i la seva dona ha volgut sortir públicament a defensar-lo. Se l'investiga per pertinença a organització criminal i pel blanqueig de 15 milions d'euros a través dels drets d'imatge de la selecció del Brasil.

ARXIVAT A:
Sandro RosellFrau fiscalDelictes econòmics
Anar al contingut