Gent fent cua per comprar les entrades del Grec presencialment

Entrades exhaurides a molts espectacles, cues i col·lapse al web pel festival Grec

L'Strenes es reestructura i programa set concerts al juliol a l'Auditori en un format mixt presencial i en streaming, i el Cruïlla farà una edició especial amb aforament reduït i amb distància de seguretat

Actualitzat

El Festival Grec ha penjat el cartell d'entrades exhaurides de molts dels seus espectacles, després d'hores de col·lapse al seu web. El web s'ha col·lapsat per l'allau de compradors que hi ha hagut el primer dia de venda d'entrades, i el servei no s'ha restablert fins hores després. Segons el Grec, la demanda de compra en el primer dia de venda ha estat 7 vegades superior a la de l'any passat.

El grup Manel, per exemple, ha exhaurit les entrades per al seu concert al Grec i ha anunciat una segona actuació a Barcelona aquest estiu, el 29 d'agost a Les Nits del Primavera.


Web col·lapsada i cues al carrer

La web del festival Grec de Barcelona s'ha col·lapsat poc després que es posessin a la venda les entrades anticipades, a les 9 del matí, per als 80 espectacles programats. El Grec ha suspès temporalment la venda d'entrades amb l'objectiu d'ampliar la capacitat del servidor.

A primera hora, el festival ha reconegut que "per primera vegada en anys, la pàgina web s'ha col·lapsat" i que, encara que tenien prevista una allau de compra d'entrades, "la realitat" els ha "sobrepassat".

Davant la impossibilitat de poder comprar entrades en línia, moltes persones s'han dirigit al Palau de la Virreina per adquirir-les a les taquilles del Grec, cosa que ha provocat cues de gent que ocupaven fins i tot la Rambla. Les entrades per a l'espectacle inaugural, a càrrec de Baró d'Evel, ja estan esgotades.

 

Gent fent cua per comprar les entrades del Grec presencialment


Altres festivals es reinventen

Després del confinament, el públic té ganes de propostes culturals encara que sigui adaptant-se a la "nova normalitat". El festival Strenes ha apostat finalment per mantenir l'oferta, tot i que amb canvis pel coronavirus.

Es reestructura i es programa set concerts, del 4 al 19 de juliol, a l'Auditori de Girona, en un format entre presencial i en streaming. Es mantenen els concerts d'estrena del disc de Sopa de Cabra, Blaumut i Suu i les actuacions especials de Nirvana Unplugged 25è aniversari i Miki Núñez. Com a novetat, s'incorpora l'estrena del nou disc de La Mala Rodríguez.

Els organitzadors apunten que les actuals normatives provoquen que l'Strenes "no es pugui dur a terme" i admeten que "han lluitat fins al darrer moment per poder mantenir-se encara que sigui en un format diferent".

El festival s'ha adaptat, diuen, a aquesta "nova normalitat per presentar un Strenes 3.0 en un format mixt entre públic presencial i streaming de pagament".

Des de l'organització, s'indica que el festival donarà feina a més d'un centenar de professionals del món de la cultura. "Un dels sectors que més està patint aquesta crisi", afegeix.

Les entrades es posaran a la venda dilluns al matí. La major part d'artistes que no s'han pogut mantenir en aquest Strenes 3.0 es podran veure a la pròxima edició del festival.
 

El Cruïlla XXS

Aquest festival continua desgranant el cartell per a l'edició especial d'aquest juliol, que s'adapta a la crisi per la Covid-19 amb aforament reduït i amb distància de seguretat.

El festival ha confirmat les actuacions de M Clan, Marina Rossell, Albert Pla, Enric Montefusco, Rapsusklei, Lildami, Clarence Bekker Band, Las Migas, Paula Valls, la banda andalusa d'electrònica Califato i Los Chichos, que s'afegeixen als espectacles d'arts escèniques, circ, cabaret i un cicle d'humor.

Les actuacions es distribuiran entre l'Anella Olímpica, el Poble Espanyol, el Recinte Modernista de Sant Pau, el Jardí del Teatre Nacional de Catalunya, el Jardí del Museu Marítim i el Disseny Hub Barcelona.

 

 

 

ARXIVAT A:
Coronavirus Música
Anar al contingut