"Oh Déu meu, és un llibre de Harry Potter" ha esclatat l'Emrie Suter en obrir el paquet

L'alegria d'una nena cega en rebre un llibre de Harry Potter en braille per Nadal

La seva tieta ha aconseguit els llibres gràcies a una campanya de "crowdfunding" que ha volgut agrair amb un vídeo que s'ha fet viral
Redacció
TEMA:
Menors

Emrie Suter té 7 anys i viu a Kansas City, a Missouri, als Estats Units. Va néixer amb una estranya malaltia genètica que li provoca ceguera. La seva història ha commogut les xarxes a través d'un vídeo en què se la veu obrir un regal de Nadal molt especial: un llibre de Harry Potter en llenguatge Braille.

La nena va començar a aprendre a llegir braille amb només 4 anys. Fins ara, el seu pare li llegia cada nit els llibres de Harry Potter, però ella volia llegir-los sola perquè s'ha convertit en una gran fan de tota la saga.

Un dels problemes per aconseguir els llibres és que les versions en braille en general són molt cares. Un llibre de Harry Potter pot arribar a costar gairebé 300 euros per volum i, a més, són difícils de trobar.

Per això l'alegria en obrir el regal de Nadal i descobrir que, a partir d'ara, podrà llegir tota sola les aventures de "Harry Potter i el calze de foc". El vídeo en què es veu l'emoció del moment s'ha fet viral a les xarxes:

 

"És un llibre de Harry Potter en Braille! Oh Déu meu, tinc la meva pròpia còpia en Braille"

 

 

Davant l'elevat preu dels llibres en braille i les dificultats per trobar-ne, la tieta de l'Emrie, Kateyn Suter, va començar una campanya de recaptació de fons a través de les xarxes. Finalment, gràcies a l'èxit del "crowdfunding", han pogut aconseguir les 7 novel·les de Harry Potter en braille i, a més, comprar-ne de més per regalar-les a biblioteques i escoles de la zona.

"Moltes biblioteques ni tan sols els tenen com a opció. Això em va trencar el cor. Els llibres de Harry Potter costen entre 80 i 320 euros. És una pena, perquè tothom hauria de poder tenir accés als llibres"

 

La campanya ha permès reunir en només 24 hores gairebé 3.500 euros, amb què han comprat 13 volums de la saga de Harry Potter en braille.

"Em quedo sense paraules davant l'amabilitat que hem rebut en les darreres hores i no puc donar prou les gràcies a tothom"

 

 

 

ARXIVAT A:
Viral Menors Nadal
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut