Valls

L'alcaldessa de Valls, Dolors Batalla, dimiteix per motius personals

L'alcadessa de Valls, la convergent Dolors Batalla, ha anunciat aquest dimecres que renuncia a seguir en el càrrec per motius personals relacionats amb la seva família. Batalla presentarà la dimissió dissabte que ve en un ple extraordinari i proposarà el regidor Albert Batet com a substitut. Batalla, de 39 anys, es mantindrà com a diputada al Parlament. CiU ha convocat una assemblea extraordinària de militants per valorar la renúncia de l'alcaldessa i el seu relleu. A la reunió hi assistirà el secretari general adjunt de CDC, Felip Puig, el secretari executiu de Territori i Acció Municipal del partit, Lluís Corominas, i la mateixa Dolors Batalla.

Actualitzat

Dolors Batalla va arribar a l'alcaldia a les eleccions del 2003, un càrrec que va revalidar després dels últims comicis del 2006 i que ha mantingut fins ara, al capdavant d'un equip de govern municipal de coalició entre CiU i el PSC.

A les eleccions generals del març passat, el líder de CiU, Artur Mas, va estudiar el nom de Batalla per encapçalar la candidatura de la formació per Tarragona però l'alcaldessa va declinar l'oferta per motius de salut de la seva mare. El lloc el va ocupar Jordi Jané.

Batalla és doctorada en Ciències Polítiques i de l'Administració i diplomada en Comunicació i Estratègia Política. Ha treballat com a assessora al Departament de Política Municipal de Convergència Democràtica i des de l'any 2004 és vicesecretària general d'Acció Política i Estratègica de CDC.

 

Anar al contingut