Imatge lateral de l'edifici de l'antic Hotel Terranova amb cases unifamiliars de fons al barri de Can Rosés de Rubí. Imatge del 15 de maig…
Imatge lateral de l'edifici de l'antic Hotel Terranova amb cases unifamiliars de fons al barri de Can Rosés de Rubí. Imatge del 15 de maig de 2019. (Horitzontal)

L'alcaldessa de Rubí exigeix a la DGAIA que aturi el trasllat de 80 MENA al municipi i adverteix que la població "no és racista"

Actualitzat

ACN Rubí.-L'alcaldessa de Rubí, Ana María Martínez, exigeix al la Direcció General d'Atenció a la Infància i l'Adolescència (DGAIA) que aturi el trasllat de 80 MENA a l'antic Hotel Terranova de la població. Admet que el passat 2 de maig els responsables de l'organisme la van trucar per comunicar-li que convertirien l'edifici en un centre de menors, però adverteix que la decisió es va prendre de forma "unilateral". La batlle assegura que Rubí "no és una ciutat racista" però considera que "les coses s'han fet molt malament" i que s'ha generat "una alarma social" perquè la DGAIA "aquest cop s'ha passat". Per tot plegat veu "impossible" que l'Ajuntament i el Govern puguin arribar a un acord respecte a aquesta qüestió. Amb tot, s'ha posat en contacte amb el conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani.

Anar al contingut