Ada Colau visitarà el Vicente Calderón
Ada Colau visitarà el Vicente Calderón
Barcelona

L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, assistirà a la final de la Copa del Rei

Colau ha decidit assistir a la final després que el jutge del contenciós administratiu número 11 de Madrid ha permès als aficionats exhibir estelades al camp Vicente Calderón

RedaccióActualitzat

L'alcaldessa de Barcelona, ​Ada Colau, assistirà a la final de la Copa del Rei de futbol que enfronta el FC Barcelona i el Sevilla FC aquest diumenge a l'estadi Vicente Calderón.

L'Ajuntament ha confirmat que l'alcaldessa hi assistirà en representació del consistori després que el jutge ha permès als aficionats exhibir estelades perquè estima el recurs presentat contra la decisió de la Delegació del Govern a Madrid de prohibir les banderes independentistes.

Dijous, Colau va anunciar que no assistiria al partit si no s'aixecava la prohibició, com a "mostra de la defensa de la llibertat d'expressió des de les institucions".

També va anunciar la seva renúncia a assistir al partit el president de la Generalitat, Carles Puigdemont. El president, ara, també assistirà a la final després de la retirada de la prohibició.

El jutge del contenciós administratiu número 11 de Madrid ha acordat permetre l'accés amb estelades a l'estadi després d'estimar parcialment el recurs presentat per l'associació Drets en nom d'aficionats del club blaugrana. L'ANC anima, ara més que mai, a lluir estelades durant el partit. I el govern espanyol assegura que no s'ha de polititzar el tema.

Anar al contingut