L'alcalde de Lleida, Àngel Ros. (Foto: ACN)
L'alcalde de Lleida defensa que primer és l'aigua per regar. (Foto: ACN)
Lleida

L'alcalde de Lleida acusa la Generalitat de posar en risc l'agricultura quan s'oposa a l'aprovació del Pla Hidrològic de l'Ebre

L'alcalde de Lleida, Àngel Ros, acusa la Generalitat de posar en risc l'agricultura quan s'oposa a l'aprovació del Pla Hidrològic de l'Ebre.

RedaccióActualitzat
L'alcalde de Lleida, Àngel Ros, acusa la Generalitat de posar en risc l'agricultura quan s'oposa a l'aprovació del Pla Hidrològic de l'Ebre. Per la Paeria i per les comunitats de regants de Lleida, que hi van a votar a favor, primer és l'aigua per regar i després la protecció del delta de l'Ebre.

"Estan posant en risc el sector fonamental de l'economia del nostre país i això no es pot fer amb discursos suposadament proteccionistes. És obvi que el delta de l'Ebre s'ha de protegir, però s'ha de garantir que el primer sector econòmic de l'economia catalana funcioni", ha considerat Ros.

L'Ajuntament de Lleida i els regants van avalar el text del Pla de la Conca de l'Ebre. La Paeria, però, va criticar que no prevegi més cabal ambient per al riu Segre al seu pas per la ciutat.
Anar al contingut