Josep Mayoral, alcalde socialista de Granollers (ACN)
Josep Mayoral, alcalde socialista de Granollers (ACN)

L'alcalde de Granollers, del PSC, revela que s'escriu amb els presos independentistes

Josep Mayoral es mostra disposat a visitar-los

Actualitzat

L'alcalde de Granollers, el socialista Josep Mayoral, ha revelat en una entrevista a La Xarxa que manté correspondència amb alguns dels líders independentistes empresonats i que està disposat a visitar-los a Lledoners:

"He mantingut correspondència amb alguns dels presos i ho he fet explicant-me i escoltant. Les agendes que tenen els presos són molt complexes, però els consellers i persones empresonades que m'han escrit saben la disposició de parlar."

 

L'alcalde de Granollers ha dit que no té "cap tipus de problema" a fer-ho, ja que té relació amb alguns d'ells des de fa anys:

"Són persones amb qui he tingut ocasió de compartir històries i amb qui mantinc una relació correcta. Considero que han fet una feina compromesa amb el país."

 

No són els primers dirigents socialistes que visiten els líders independentistes empresonats. A l'abril, el diputat Carles Castillo va visitar Oriol Junqueras, i després el líder del PSC a Barcelona, Jaume Collboni, al maig va anar a veure Joaquim Forn a la presó d'Estremera.

Aquest novembre, els alcaldes de Cornellà i Sant Joan Despí, Antonio Balmón i Antoni Poveda, també van visitar Junqueras a la presó de Lledoners i van aprofitar per parlar amb Romeva, Rull i Forn.

ARXIVAT A:
Govern empresonatPSC
Anar al contingut