Besiers

L'alcalde de Besiers imposa el toc de queda les nits del cap de setmana als menors de 13 anys

L'alcalde de la localitat, del Front Nacional, prohibirà als menors de 13 anys voltar sols de nit durant el cap de setmana a partir del 15 de juny

Televisió de CatalunyaActualitzat

Als menors de 13 anys de la localitat francesa de Besiers se'ls acaba el temps per voltar sols de nit pels carrers de la ciutat. A partir del 15 de juny, l'Ajuntament els prohibirà sortir a partir de les 11 de la nit els caps de setmana, durant les vacances d'estiu i també durant els períodes de descans escolar. La policia vigilarà que es compleixi la normativa i multarà els pares que deixin voltar sols els seus fills menors de 13 anys.

El cert, però, és que el toc de queda és una de les mesures de l'alcalde de Besiers, el periodista Rober Ménard, que ha despertat polèmica a França. Alguns creuen que s'extralimita amb les seves decisions, però altres hi estan totalment d'acord. Ménard creu que aquesta decisió millora la seguretat al poble i que els mitjans han creat polèmica on no n'hi ha.

Guanyador de les eleccions municipals fa un parell de mesos encapçalant la llista del Front Nacional, també ha prohibit tenir roba estesa als balcons o servir menjar "halal", de ritu musulmà, a les cafeteries i vol posar fi a la imatge d'antenes parabòliques a les façanes.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut