Arenys de Munt

L'alcalde d'Arenys denuncia la col·locació de càmeres ocultes en dependències municipals

Arenys de Munt serà diumenge l'objecte de totes les mirades amb la celebració de la polèmica consulta per la independència, però l'expectació aixecada ha anat més enllà i ha trepitjat fins i tot el terreny il·legal. Així ho ha denunciat l'alcalde del municipi, Carles Móra, que assegura que han descobert càmeres ocultes en dependències municipals, en les gravacions de les quals, a més, es poden sentir comentaris despectius contra treballadors del consistori. Tot i els pals a les rodes i el soroll que envolta la consulta, aquesta segueix endavant i sembla que es farà en un local privat pròxim a l'Ajuntament.

Actualitzat
Arenys de Munt serà diumenge l'objecte de totes les mirades amb la celebració de la polèmica consulta per la independència, però l'expectació aixecada ha anat més enllà i ha trepitjat fins i tot el terreny il·legal. Així ho ha denunciat l'alcalde del municipi, Carles Móra, que assegura que s'han col·locat càmeres ocultes en dependències municipals, en les gravacions de les quals, a més, es poden sentir comentaris despectius contra treballadors del consistori. Tot i els pals a les rodes i el soroll que envolta la consulta, aquesta segueix endavant i sembla que es farà en un local privat pròxim a l'Ajuntament.

L'Ajuntament d'Arenys denuncia la col·locació de càmeres ocultes dins de les seves dependències i la posterior divulgació de les imatges obtingudes amb comentaris despectius com "catetos" contra les persones que hi apareixien. L'alcalde del municipi, Carles Móra, també assegura que un mitjà de comunicació va tergiversar algunes de les seves paraules durant una conversa telefònica gravada. L'objectiu del muntatge era, segons Móra, buscar una complicitat entre el mateix alcalde i Herri Batasuna.

L'alcalde ha denunciat aquests fets a la manifestació per la independència celebrada a Barcelona en motiu de la Diada, on també ha donat alguns detalls més de la consulta de diumenge. Després de la prohibició judicial per fer-la en dependències de l'Ajuntament, l'alcalde ha dit que finalment se celebrarà en un local privat "pròxim" al consistori. La sala municipal on en principi s'havia de fer la consulta acollirà un banc de sang i teixits.

Móra també ha admès "cert temor" per la concentració de la Falange convocada per al mateix diumenge.

Anar al contingut