Copa de la UEFA

L'Alabès cau a la UEFA amb el Besiktas i el Celta i el Betis seran amb el Màlaga a setzens

L'Alabès va encaixar el gol del Besiktas que l'ha deixat fora d'Europa ben aviat, en el minut 7. L'equip entrenat per Mané es va impregnar del desencert ofensiu que viu també en la Lliga i no va poder forçar la pròrroga. La situació del Celta era ben diferent perquè tenia un avantatge de 3 gols. Mostovoi va sentenciar amb un gol en el minut 75. El gol de l'honor del Viking Stavanger va arribar en el 84. El Betis no es va despentinar i va tornar a guanyar el Viktoria per 3 a 0, amb gols de Casas, Joaquín, de penal, i Joao Tomás.

L'Alabès no va poder repetir les gestes que va protagonitzar fa dues temporades en el seu debut en competicions europees i va quedar eliminat de la Copa de la UEFA. L'equip de Mané va empatar a un a Mendizorrotza i ahir va perdre per 1 a 0 a Istanbul. Ilhan Mansiz, en el minut set, va superar el porter Richard Dutruel i va fer l'únic gol del partit. Un partit que va acabar amb deu jugadors en cada equip, en ser expulsats, en el minut 83, Ilhan Mansiz i Óscar Téllez. El Celta no es va refiar del 3 a 0 aconseguit a Balaídos i a Noruega, davant del Viking, va empatar a un. L'equip de Miguel Ángel Lotina va dominar el partit des de l'inici, però no va aconseguir superar la porteria dels noruecs fins al minut 75. Una brillant acció de Giovanella no la va desaprofitar el rus Mostovoi. Nou minuts després, el Viking va aprofitar un error defensiu del Celta i Sigurdsson va empatar el partit. Tot i això, el resultat global va ser de 4 a 1 per al Celta, que avui coneixerà el seu rival en la tercera eliminatòria de la Copa de la UEFA.