L'Akasvayu Girona apallissa el CB Granada (96-71) amb rècord de punts a Fontajau aquest any

L'Akasvayu Girona ha apallissat el CB Granada (96-71) al pavelló de Fontajau i s'ha trobat novament amb la victòria després de la derrota a Manresa. Els gironins han dominat el partit des del segon quart i en la represa s'han distanciat amb més de 20 punts d'avantatge. Els d'Edu Torres han anotat 12 triples i això els ha permès aconseguir la màxima anotació de Fontajau d'aquesta temporada. També han estat claus Samo Udrih i McDonald, amb 22 i 20 punts, respectivament.

A l'Akasvayu li ha costat distanciar-se en el marcador dels andalusos, tot i que a mesura que ha avançat el partit els d'Edu Torres han demosrat ser molt superiors al conjunt andalús, que només ha pogut posar resistència en el primer quart de partit. Sense Raül López, baixa per molèsties al genoll, el tècnic del club gironí ha fet sortir d'inici Salenga, McDonald, Dueñas, Kammerichs i Fran Vázquez. Tot i que el Granada ha començat posant-se per davant en el marcador, ràpidament l'Akasvayu ha reaccionat i s'ha col·locat amb avantatge al final del primer quart (19-17). Més encertats de cara a cistella i atents en la recuperació de pilotes, els gironins han aconseguit anotar un parcial de 9-1 que els ha permès fer l'escapada en el marcador al final del segon període (44-31). A partir d'aquí, l'Akasvayu, ja en la represa, ha anat incrementant l'avantatge (70-52 en el tercer quart) i a partir del darrer quart s'ha situat amb més de 20 punts d'avantatge, tal com reflecteix el resultat final. El màxim anotador del partit, però, ha estat del Granada: Borchardt, amb 24 punts. De Girona, han estat claus Samo Udrih i McDonald, amb 22 i 20 punts, respectivament. McDonald s'ha adjudicat 6 triples, la meitat dels que ha fet el seu equip.