Barcelona

L'Ajuntament reforça la il·luminació i la vigilància a la Boqueria per dissuadir la prostitució

Agents de la Guàrdia Urbana i dels Mossos d'Esquadra uniformats han reforçat aquesta nit la vigilància a tota la Rambla de Barcelona per dissuadir la pràctica de la prostitució. Alhora, s'ha intensificat la il·luminació i neteja del passeig. L'Ajuntament ha admès que ha iniciat una nova ofensiva destinada a combatre la proliferació de prostitutes que exerceixen a la Boqueria i a l'entorn de la Rambla.

Actualitzat
L'Ajuntament ha reconegut que ha ampliat i reforçat els desplegament de la Guàrdia Urbana, que fins ara s'havia localitzat més a la part baixa de la Rambla.

Més agents

Aquesta nit passada ja ha estat visible el reforç de la vigilància de patrulles d'agents de la Policia Local i dels Mossos uniformats per dissuadir la presència de prostitutes a tota el passeig, i especialment als voltants del Mercat de la Boqueria i carrers de l'entorn fins a Canaletes i Portaferrissa.

Amb tot, els veïns es pregunten fins quan durarà l'increment de vigilància policial de les últimes hores.

Llum i neteja

L'Ajuntament també ha indicat que s'ha intensificat la il·luminació del passeig amb la instal·lació de bombetes de més intensitat i extraient una safata de sota dels fanals que difuminava la llum. També s'han reforçat les brigades de neteja a Ciutat vella.

D'altra banda, el president del grup municipal d'Esquerra a l'Ajuntament de Barcelona, Jordi Portabella, ha dit, en una entrevista a "El matí de Catalunya Ràdio" que el consistori té part de responsabilitat en el problema de la prostitució al carrer per haver relaxat l'aplicació de l'ordenança del civisme.

CiU i PP també recriminen que l'ordenança del civisme s'ha aplicat amb massa tebiesa.
NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut