Barcelona

L'Ajuntament liquida anticipadament la comissió per l'hotel del Palau després de només tres sessions

L'Ajuntament de Barcelona ha tancat anticipadament la comissió investigadora del cas de l'hotel del Palau després de només tres sessions. El PSC, Esquerra Republicana i Iniciativa han decidit liquidar els treballs de la comissió sobre les presumptes irregularitats en el cas de l'hotel del Palau de la Música. D'aquesta manera, ara es procedirà a redactar-ne les conclusions per presentar-les al ple d'aquest mateix mes abans d'enterrar definitivament el cas. La decisió ha indignat CiU i PP, que han avançat que demanaran responsabilitats polítiques en el debat de conclusions.

Actualitzat
La comissió de l'Ajuntament de Barcelona que investiga si hi va haver irregularitats en el cas de l'hotel del Palau de la Música ha decidit començar a elaborar les conclusions per presentar-les al ple aquest mateix mes. Una decisió presa de forma anticipada gràcies als vots a favor d'Esquerra, que s'han sumat als del bipartit municipal, PSC i Iniciativa.

Des del grup de CiU i del PP es considera que la comissió s'ha tancat en fals i no es podrà saber realment si el consistori barceloní va actuar correctament.

Els convergents ja han avisat que demanaran responsabilitats polítiques, com a mínim, a l'exregidor d'Urbanisme, Ramon García-Bragado, imputat pel cas de l'hotel del Palau.
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut