Viladecans

L'Ajuntament de Viladecans ordena el tancament de dos "afters" que no tenien llicència municipal

Tècnics municipals i membres de la policia local de Viladecans han comunicat aquest diumenge als propietaris dels locals Row-14 i Merci l'ordre de tancament de les activitats d'"afterhours" perquè no disposaven de la llicència municipal pertinent.

RedaccióActualitzat
L'Ajuntament ha ordenat el cessament i la clausura immediata d'aquestes activitats de règim especial, després de completar els processos administratius municipals. Segons ha comunicat l'administració local, es tracta d'una activitat "il·legal i il·legalitzable" i, per tant, aquestes discoteques no podran exercir més d'"afterhours".

La discoteca Merci, ubicada en un polígon industrial, obria com a "after" sense tenir el permís municipal per a aquesta activitat.

El 4 d'octubre del 2010, l'Ajuntament va denegar la llicència d'establiment de règim especial d'acord amb un informe urbanístic negatiu sobre l'emplaçament sol·licitat. L'ús demanat és incompatible amb els horaris que permet el pla especial per a la regulació de l'ús recreatiu a l'àmbit del sector industrial centre, que va ser aprovat per la Comissió Territorial d'Urbanisme de la Generalitat el 2007.

L'empresa va presentar diverses al·legacions, que es van desestimar, i, el 28 de juliol, va presentar recurs de reposició contra el pla especial del sector industrial centre esmentat. Finalment, el 29 de setembre del 2011, l'Ajuntament no va acceptar el recurs.

La discoteca Row-14, a l'autovia C-31, tampoc té llicència d'establiment de règim especial ni en pot tenir, ja que incompleix tant els criteris urbanístics com els requisits que fixa el decret 112/2010 de la llei d'espectacles públics i activitats recreatives, perquè es troba a menys de 500 metres de zones residencials i instal·lacions esportives.

El 4 d'abril del 2011, l'empresa va presentar al·legacions contra el certificat urbanístic i posterior recurs de reposició. L'Ajuntament va desestimar ambdues accions.

Els dos processos administratius culminen amb l'ordre de tancament dels locals.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut