Panoràmica general de Vacarisses.
Panoràmica general de Vacarisses. (Foto: Wikimedia Commons)
Vacarisses

L'Ajuntament de Vacarisses denuncia suplantació d'identitat de l'alcalde i alguns regidors a Twitter

L'Ajuntament ha denunciat a la policia espanyola que des de fa uns dies s'han creat perfils falsos de l'alcalde, el tercer tinent d'alcalde i els regidors d'Acció Social, Cultura i Promoció Econòmica, quan cap d'ells té perfil real a la xarxa social. El consistori ha denunciat una "campanya de desprestigi" contra els seus membres i ha fet una crida a l'honor de les persones "siguin del partit que siguin".

RedaccióActualitzat

L'equip de govern de l'Ajuntament de Vacarisses ha denunciat davant la Unitat de Delictes Tecnològics de la policia espanyola la suplantació d'identitat dels seus càrrecs a Twitter. El consistori ha detectat que des de fa uns dies s'han creat perfils falsos de l'alcalde, Salvador Boada; el tercer tinent d'alcalde, Pedro Roque, i els regidors d'Acció Social, Anna Singla; Cultura, Lluís Alburquerque, i Promoció Econòmica, Eva Arambarri, quan, a més, cap d'ells té perfil real a la xarxa social.

El consistori ha denunciat una "campanya de desprestigi" contra els seus membres i ha fet una crida a l'honor de les persones "siguin del partit que siguin". En el cas de l'alcalde, el perfil apareix amb una foto amb la cara enfosquida, però en la resta les fotos són reals.

A banda de la denúncia, s'ha sol·licitat el tancament immediat d'aquests comptes. En qualsevol cas, en tractar-se de perfils falsos, el consistori ja ha avançat que "no es fa responsable de cap comentari o opinió expressats en nom seu".

L'Ajuntament de Vacarisses ha criticat a través d'un comunicat "la manera indecent de fer política en alguns casos" i ha afegit la seva defensa per la llibertat d'expressió "però no a qualsevol preu i sempre amb uns límits infranquejables, com són el respecte i l'educació".

Anar al contingut