La regidora d'Acció Social de l'Ajuntament de Tàrrega, Noèlia Soto, amb el tècnic de l'Oficina Local d'Habitatge de la capital d…
La regidora d'Acció Social de l'Ajuntament de Tàrrega, Noèlia Soto, amb el tècnic de l'Oficina Local d'Habitatge de la capital de l'Urgell (ACN)
Tàrrega

L'Ajuntament de Tàrrega tramita 285.368 euros en ajuts de lloguer social durant el 2015, un 36% més que l'any anterior

ACN Tàrrega.-L'Ajuntament de Tàrrega va tramitar durant l'any 2015 des de l'Oficina Local d'Habitatge un total de 285.368 euros en ajuts de lloguer social, un 36% més en relació amb el 2014. Aquest augment arriba al 47% si es compara amb les xifres registrades l'any 2013. El lloguer social és una línia de prestacions a fons perdut que concedeix la Generalitat a famílies amb pocs recursos per tal que puguin fer front al pagament del lloguer de l'habitatge. Els ajuts tramitats des de Tàrrega durant l'any 2015 van beneficiar 194 famílies o unitats de convivència, 82 més que l'any anterior. Segons la regidora d'Acció Social, Noèlia Soto, aquestes dades "posen de manifest els esforços esmerçats per l'Ajuntament de Tàrrega en benefici dels col·lectius vulnerables que més pateixen la crisi".

Actualitzat
Anar al contingut